Munkácsy Dezső birkózó emlékverseny - Kazincbarcikai Városi Sportegyesület

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Munkácsy Dezső birkózó emlékverseny

Birkózó > Versenyek > 2016 > 2016. II. félév

Munkácsy Dezső birkózó emlékverseny
Kazincbarcika 2016 .09.24

Kazincbarcikán az utóbbi évek legnagyobb létszámú mezőnye gyűlt össze a Munkácsy Dezső birkózó emlékversenyen. A versenyen az Észak-Kelet magyarországi régió 4 megye 27 csapatának 204 versenyzője indult.
A verseny rangját emelte az, hogy ebben az évben a diák és serdülő korcsoportokban a Magyar Birkózó Szövetség régiós versenye is lett. Itt a legjobban szereplő versenyzők jogosultságot szereznek az országos bajnokságon való indulásra.
Kazincbarcikát 25 fő képviselte gyermektől felnőtt a korosztályokig. A versenyen 8 első, 7 második, 7 harmadik és még több értékes helyezést szereztek, ezzel a Diósgyőr birkózói mögött az összetett csapatversenyben a második helyezést érték el. A legjobb hazai versenyző különdíját  Pálkutas Levente nyerte.
A verseny megnyitóján a 2015 évi teljesítményük lapján Kiss Bence legjobb utánpótlás és Lagzi Kovács Bendegúz legjobb felnőtt versenyző kitüntetésben részesült.
Az országos versenyre való feljutás szempontjából  a helyezések és a versenyen való teljesítményük alapján az alábbi versenyzőknek van legtöbb esélyük:

Balogh Levente
Kiss Bence
Stefán Alexander
Csernely Balázs
Balogh FerencFelkészítők
Kónya Lajos vezető edző
Csepregi György edző

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz