Diákolimpia II. korcsoport Országos Bajnokság május 22. Budapest - Kazincbarcikai Városi Sportegyesület

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Diákolimpia II. korcsoport Országos Bajnokság május 22. Budapest

Birkózó > Versenyek > 2015. > 2015. I. félév

Diákolimpia II. korcsoport Országos Bajnokság
Budapest Megyeri u.13


Budapesten az Újpesti Jégcsarnokban került sor a birkózó diákolimpia II. korcsoport  országos döntőire. A versenyen 212 versenyző vett részt .
Kazincbarcikát az alábbiak képviselték
Kiss Bence           26 kg. 2005. 10 induló
Vig Tamás           35 kg. 2004. 33 induló
Kalmár Botond  46 kg. 2005. 13 induló
Sajnos a karcagi  országos bajnokság nagy sikere után ez nem a kazincbarcikai gyereke napja volt, egyikük sem került az 1-5 helyezettek közé. Szinte semmi sem jött össze ,ami az eredményes szerepléshez kellett volna.(igen szerencsétlen sorsolás, súlyhatár túllépés, első fordulóban a mindegyiküknél a későbbi 1-3 helyezettek,stb.)
Kiss Bence
A mezőnyben 2 erős ellenfél volt,egyik a  magyar bajnok,másik a korábban már 29 kg-ban is versenyző, de ide visszafogyasztó erős hajdúszoboszlói gyerek. Elképesztően rossz sorszámot húzott. Nem került az erőnyerők közé, ráadásul elsőnek mindjárt a legerősebb hajdúszoboszlóit kapta, akitől kikapott, de a vigaszágon továbbjutott . Itt viszont a magyar bajnokot kapta ,akivel sokáig partiban volt , de a végére elfogyott az ereje. A másik ágon a döntőbe sétálhatott volna.
Vig Tamás
Eredetileg a 32 kg-ban indult volna, de átesett a súlyhatáron és legkönnyebbként a lényegesen erősebb 35 kg.-ban indult. A legnépesebb mezőnyben indításként Ő is egy jól képzett nagyon erős ellenfelet kapott és ki-ki meccsen vereséggel kezdett. Ő is tovább jutott a vigasz ágon , de ez sem hozott szerencsét, nagyon nagyot küzdött ,de itt is kikapott. Nem sok hiányzott a győzelemhez.
Kalmár Botond
Eredetileg 42 kg-os versenyzőként túllépte ezt a súlyhatárt és eggyel feljebb a 46 kg.-ban indult. Neki sem sikerült az első forduló, de a vigasz ág neki is adott esélyt, de társaihoz hasonlóan ő sem tudott ebben az erős mezőnyben továbblépni.Felkészítők
Kónya Lajos vezető edző
Csepregi György edző


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz