Birkózó tábor Baskó aug. 12-17. - Kazincbarcikai Városi Sportegyesület

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Birkózó tábor Baskó aug. 12-17.

Birkózó > Versenyek > 2013.II. félév

Nyári birkózó edzőtábor
Baskó 2013.08.12-17

A 2012 év tapasztalatai alapján ebben az évben is megrendezésre került az ÉKR (Észak – Keleti Regionális Mr. Tus Birkózóiskola Egyesület ) rendezésében és támogatásával a festői Baskón a birkózó edzőtábor. Az edzőtábornak a falu felett elhelyezkedő Kőröshegyi fogadó biztosított helyet .
A táborban 9 egyesület mintegy 90 birkózója 6 edző irányításával vett részt. A tábort meglátogatta és bemutató edzést is tartott Dr.Hegedűs Csaba a Magyar Birkózó Szövetség Főtitkára . Ezen kívül nagysikerű bemutató edzést tartott Gulyás István a szabadfogású válogatott szövetségi kapitánya Gulyás Zsombor és Lukács Norbert válogatott versenyzők közreműködésével. A tábor Horváth Béla az ÉKR elnökének irányításával került megszervezésre.
Kazincbarcikáról a KVSE részéről az alábbi 7 versenyző vett részt,
Kiss Bence
Vígh Tamás
Csernely Márton
Borbély Ádám
Bordás Dávid
Gráczer Attila

Az edzőtábora kiváló időben , ideális körülmények között került sor, versenyzőink sokat tanultak a birkózás rejtelmeiből ,sok élményt és barátot szereztek.
Volt a szabad időben nemzetközi foci meccs a magyarországi és a marosvásárhelyi gyerekek között, melyet „udvariatlanul” a hazaiak nyertek. Ezt követően üres kiskapuba rugó verseny is volt az ott focizó gyerekek, valamint  edzők, kísérők bevonásával, melyet Kiss Bence és Fodor Pál holtversenyben nyert meg.
A tábor Vezetője Lestár Miklós az ÉKR alelnöke volt az edzéseket Rusznyák József és Kónya Lajos vezető edzők irányították.

2103.08.18


  
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz